Vitello Tonnato, olijfolie, kappertjes
Carpaccio, Parmigiano Reggiano 24mnd, met pesto of truffel
Mortadella, pesto Genovese en Pecorino
Prosciutto crudo, Parmezaan en Balsamico
Porchetta 'Arricia', gekonfijte uien en druivenmosterd
Taleggio 'latte crudo', paddenstoelen en truffel
'Tosi' Gorgonzola Piccante, gegrilde groenten, walnoten en Balsamico
Rosé gebvraden kalfmuis met tonijnmayonaise en kappertjes
Dungesneden ossenhaas met Pargmigiano Reggiano en pesto of truffel
Vegetarisch, Ragu' of Arrabiata
Wisselende pasta van de dag.
Klassiek Siciliaanse risottoballen.
Ragu' of Spinazie-Mozzarella
Klassiek of Limoncello.
In klein en groot
Klassieke lasagne met ragu', bechamel en Parmigiano Reggiano
Pomodori, Minestra of Finocchio
Luchtgedroogde en licht gezouten rundvlees.
De Umbrische variant van de beter bekende 'Coppa'. Gekruid met peper, zout en knoflook.
Gemaakt van de haas van de filet, gedroogd en gekruid
Umbrisch wangspek van 'blije varkens'.
Gekruid met peper, zout en knoflook.
Een van de belangrijkste onderdelen van pasta Carbonara.
Gedroogde filet van varkens die vrij rondlopen in een natuurreservaat in Umbrië
De grote worst uit Bologna!
Bij ons met Pistache en zwarte peper.
Pittige 'smeerbare' worst met gedroogde pepers uit Calabria. Heerlijk op de pizza!
3 maanden gedroogd spek, gekruid met de klassieke Umbrische combinatie van peper, zout en knoflook.
De opgerolde variant van de pancetta. Wat zachter van smaak en zonder zwoerd gerijpt
Geroosterd varkensvlees met specerijen. Een echt authentiek gerecht uit Ariccia, bij Lazio.
Zoveel meer dan ‘onze’ gekookte ham, enorm sappig en minder zout
Traditionele gerijpte ham uit Umbrië, maar dan alleen van grote varkens van 180kg gemaakt.
De ham rijpt 20-24 maanden.
Heel zacht van smaak uit de plek in Umbrië waar ook de beste slagers worden opgeleid
Grote salami van 'onze' slager uit Umbrië. Klassieke stijl met zwarte peper. Ook lekker op de pizza!
Klassieke salami verrijkt met venkelzaad
Pittige salami uit Umbrië met rode peper
Klassieke stijl salami in de vorm van een dennenappel
Pittige ovale salami met gedroogde Calabrische pepers
De Specialiteit van David! Onze salumeria in San Venanzo.
Gemaakt van varkenslende met extra zwoerd voor meer smaak!
De ‘7 dwergjes’ rijpt in grotten naast porcini en truffel
Wat romiger dan mozzarella door het gebruik van extra room
Jonge kaas van koemelk met druivenpulp van Sagrantino druiven van Le Cimate.
12 Maanden gerijpte koemelk kaas met verse Umbrische truffel
Gemaakt in de heuvels in Noord-Italië, rijpt 12 maanden
Klassieke ‘bergkaas’ uit de Aosta, een dal in de Matterhorn gelegen
Koemelk kaas geaffineerd met Umbrische olijfolie en Tellicherry peper
Alleen de beste Gorgonzola wordt gebruikt voor deze lepelbare variant van het oudste nog kaasmakende bedrijf van Gorgonzola.
De pittige variant van deze Gorgonzola.
Uit de omgeving van Venetië, rijpt minimaal 1 jaar en blijft altijd wat zoetig van smaak
In de Piëmonte gemaakt met verse zomertruffel. Rijpt 12 maanden
Pittige Gorgonzola-achtige met saffraan
Buffelmozzarella uit Zevenaar!
125gram per stuk.
24 maanden gerijpte Parmezaanse kaas.
Schapenkaas uit Umbrië gerijpt in stro en amphora.
Van Sardinië afkomstig en 5-8 maanden gerijpt
Lichte pittige variant van deze kaas, ideaal om te smelten en op de pizza.
Met honing uit Umbrië geaffineerd en daarna ingepakt in bijenwas
Rauwmelkse variant en daardoor wat intenser van smaak.